Skip to content

Esittely

10 vuotta Juhlajulkaisu (PDF)

AFC Keltikin toiminta alkoi epävirallisesti Joensuussa vuonna 1999. Silloin muutama nykyisistä jäsenistämme kiinnostui ensimmäistä kertaa jalkapallon pelaamisesta kilpailumielessä ja osallistui Keltikin joukkueella kesällä pidettävään Joensuun puulaakisarjaan. Toiminta ja innostus kasvoivat kuitenkin sen verran nopeasti, että Keltik pystyi jo seuraavana vuonna osallistumaan kahteen puulaakisarjaan, erilaisiin paikallisiin turnauksiin sekä talven futsal-sarjaan. Syksyllä 2002 toimintamme alkoi olla jo niin varmalla pohjalla, että aktiivijäsenet päättivät perustaa virallisen seuran: AFC Keltikin perustamiskokous pidettiinkin 8.10.2002 Joensuussa.

Kaudella 2017 AFC Keltik pelaa Itä-Suomen Viitosessa. Suurin osa vastustajista tulee Joensuun puolelta, mikä asettaa vain vähän haasteita arki-iltojen vieraspelireissuille. Keltik lähtee sarjaan haastajana ja osittain uudistetuin voimin; täysin uusien pelaajien lisäksi miehistöön on liittynyt Saku Rinkinen (STPS:sta), Alexander Saloranta (SJK:stä), Riku Rantala (Riverball-futsalista), Joonas Halonen (JoPS:stä) ja muu. Seuran kapteeni on Arto Junnilainen ja uudeksi valmentajaksi kevätkokouksessa valittiin Janne Utriainen.

AFC Keltik pelaa kotiottelunsa lähes poikkeuksetta sunnuntaisin klo. 12:30 alkaen Mehtimäen tekonurmella. Tervetuloa kannustamaan!


Futisterveisin Jukka Toikkanen, AFC Keltikin puheenjohtaja

Lähettänyt Keltik |